Sivut

maanantai 1. toukokuuta 2017

#3 HOME SWEET HOME

Asumme Poblenoun kaupunginosassa Airbnb:n kautta hankitussa kämpässä. Alue on suht rauhallinen eikä niin täynnä turisteja. Ranta on myös lähellä sekä hyvät ruoka- ja shoppailumahdollisuudet. Metron kanssa pääsemme yhden linjan kanssa töihin.


Kämppä on ihan mukava, mutta ei niin "hulppea" kuin kuvista tuli ilmi silloin kun asutusta etsittiin. Hinta oli 46€/yö ja siihen kuuluu siivous ja aamiainen joita kumpaakan emme vielä viikon asumisen jälkeen olla nähty. Meillä on oma huone ja kylpyhuone. Keittiö ja oleskelutila on myös kämpän muille asukkaille. Huoneita on siis myös toinen ja sen asukkaat vaihtelevat. Tarjolla on myös ilmainen wifi.




Oma huoneemme on pieni ja kompaktin kokoinen. Ikkuna on suoraan isolle puistokadulle ja elämä sieltä kuuluu hyvin sisälle joten yöt olemme tottuneet nukkumaan korvatulpat korvissa. Sänkynä toimii kaksi yhdenhengen sänkyä yhdistettynä ja peittona meillä on iso "parisuhde peitto", josta sitten öisin tappelemme.




Lämpimän veden saamiseksi joudumme käyttämään kaasuhärveliä (:D), jonka käytön opettelemiseen meillä kesti hetki. Nyt olemme kuitenkin koneen kanssa kuin ammattilaisia, mutta toiseksi ongelmaksi osoittautui hella jota emme vieläkään osaa käyttää. Olemme koittaneet kaikkia sirkusliikkeitä, mutta mikään ei onnistu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti