Sivut

lauantai 20. toukokuuta 2017

#7

Neljä viikkoa harjoittelua Barcelonassa takana ja parhaillaan istumme autossa matkalla Helsingistä Turkuun. Yhdessä tuumimme reissulle arvosanan 3,5/5.



Kaupunki oli ihana ja siellä pyöriminen ja nähtävyyksien kierteleminen oli kivaa. Ilmat olivat ihan hyvät, mitä nyt muutama sateinen päivä. Opimme Barcelonasta, sen historiasta ja ihmisistä paljon. Englannintaitomme ja sen käytön rohkeus on noussut huomattavasti kun vaihtoehtoja yksinkertaisesti ei ollut. 



Oli hauska oppia ulkomaalaista työkulttuuria, vaikka ei saatu siihen sitä espanjalaista tuntua, sillä ketään meidän työpaikasta ei ollut espanjalainen. Huomasimme, että ilmapiiri on rennompaa. Jos sanotaan, että liike avataan yhdeksältä niin se on ok avata kymmeneltä tai sen jälkeen. Myös mikäli ei ole töitä, ei tarvitse pönöttää paikoillaan vaan voi mennä sivummalle esim. selailemaan puhelinta.



Suurin pettymys reissulta oli asunto jossa asuimme. Odotukset olivat kovat sillä asunnosta oli hienot kuvat ja sen arvostelut airbnb:ssa oli todella hyvät. Kuvat voivat tietenkin pettää ja niin kävi tässä tilanteessa. Asunto oli homeessa ja erittäin likainen. Vessassa homeen haju oli sietämätön ja viemärit eivät vetäneet. Makuuhuone oli myös niin pieni, ettei sinne saanut tavaroita kunnolla. Jos positiivisia puolia siitä etsii niin sijainti oli hyvä ja siellä asumisen jälkeen on parasta palata kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti