Sivut

lauantai 22. huhtikuuta 2017

#1 Hola hola, que tal?


Helöy! Täällä kirjoittelee kaksi matkailualan opiskelijaa, Joakim & Linnea Turun ammatti-instituutista. Tää blogi tulee kertomaan meidän tulevasta kuukauden mittasesta työssäoppimisesta Espanjan Barcelonassa.




Meidän työssäoppimispaikka on Segway Tours Barcelona. Me ei tiedetä paikasta vielä sen ihmeempää kuin että tullaan ainakin vetämään turisteille kierroksia noilla segwayllä ympäri Barcelonaa ja päivittelemään yrityksen somea. Ny kun tätä kirjoitellaan, on lauantai ja sunnuntaina aamulla lähtee meidän lento kohti Barcelonaa pienen Tukholman välilaskun kautta. Asutaan airbnb:n kautta varatussa kämpässä ihan Barcelonan keskustas rannan tuntumas.




Saavuttiin jo tänään Vantaalle lentokenttähotelliin yöks, koska mein lento lähtee aamulla aika aikasin. Saatiin tosi halvalla (80€) huone lentokenttahotelli Bonus inn:stä. Hintaan sisälty viel jopa kuljetus hotellilta lentokentälle. Huone ei oo mikää ihmeellinen, mut kyl tässä yhen yön yöpyy ihan kevyesti.



Matkan aikana tullaan päivittämään tätä blogia mahdollisimman paljon. Mä (Joakim) kuvailen myös matkan aikana youtubeen tästä blogista erillistä videoblogia, jota voitte myös käydä seuraamassa.
https://www.youtube.com/channel/UCoCQYh11xMZ6BT3GwyDRdTg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti